Djurslands Filatelistiske Højskole er nu klar med programmet for 2023/2024

Selv om der efterhånden er et par måneder siden at Djurslands Filatelistiske Højskole afsluttede sæsonen 2022/2023, så er Højskolens programudvalg stadig ikke gået på sommerferie.

Udvalget har her i sommervarmen arbejdet benhårdt for at tilrettelægge et spænende og varieret program for sæsonen 2023/204, hvilket bl.a. også indebar en inspirationsreje til den store frimærkeudstilling ”IBRA 2023” i Essen, men da bestyrelsesarbejdet i Højskole jo er et ulønnet job, så var denne tur selvfølgelig også for egen regning.

Men nu er udvalget klar med et nyt spænende og meget varieret program for den kommende sæson, hvor der er første mødedag er den 2. september 2023.

At programmet for den kommende sæson er både spændende og varieret, kan ses ved at Højskolen bl.a. har så forskellige emnet som, Napoleonskrigen, brevhemmeligheden, New Zealand, genforeningen 1920, Hollands Indien, modtageren betaler, postloven af 1851, skibspost essays og prøvetryk på programmet, for blot at nævne nogle få af de mange spændende emner som deltagerne får lejlighed til at høre om i den kommende sæson.

Du har allerede nu mulighed for at reservere de datoer, hvor du skal på Højskole i 2023/2024.

I kalenderen her på djursfilateli kan du få et overblik over samtlige Højskole dage samt dagens program.

Du finder kalenderen her.

På vegne af programudvalget
Erik Sørensen

-197D -16T -27M -13S

Om Erik Sørensen

Se også

Hvad er frimærker værd?

På en Facebook side – Samler du på frimærker – har der været en længere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED