Djurslands Filatelistiske Højskole 2021 – 2022

Så er det her endelig, Højskole programmet for 2021 – 2022.

 Efter en lang og hård corona fødsel er Djurslands Filatelistiske Højskole nu klar med programmet for sæsonen 2021 – 2022.
Efter at havde være lukket ned siden november 2020, er vi nu endelig klar at byde velkommen til en ny og stjernespækket sæson på Djurslands Filatelistiske Højskole, en sæson der byder på et meget varieret program, med foredrag holdt af nogle af dansk filatelis allerbedste foredragsholdere.
Den første højskole dag der den 11. september 2021.

Vi er også glade for at vi igen i år har truffet aftale med Dansk Posthistorisk Selskab, om at gennemfører den ”Posthistorisk skole”, som vi desværre måtte aflyse sidste år.
Men da den først skal afholdes i januar 2022, vil der komme flere oplysninger herom sender, om bl.a. tilmelding og dagens indhold.

Men allermest glæder vi os til at komme i gang igen, og til at gense alle Højskole vennerne.

Du kan se hele Højskole programmer, med en kort omtale af de enkelte foredrag på https://djursfilateli.dk/kalender/

Højskolen vil selvfølgelig, ligesom før vi lukkede ned i november 2020, til stadighed følge sundhedsmyndighederne krav og anbefalinger.

At vi er mange der har savnet Højskolen og det helt specielle samvær vi har der, kan vel ikke siges smukkere end af Alex Campbell i denne sang der danner underlægning til dette indlæg.

af
Erik Sørensen


Om Erik Sørensen

Se også

Hvad er frimærker værd?

På en Facebook side – Samler du på frimærker – har der været en længere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED