De danske skillingsmærkers største enheder.

Igen i dag havde 30 deltagere valgt at deltage i dagens møde på Djurslands Filatelistiske Højskole, og de fremmødte deltagere kom i dagens løb langt omkring.
Hele formiddagen brugte Karsten Jensen på at fortælle om og vise den fantastiske registrant han her laver over ”De danske skillingsmærkers største enheder”, og alle der kender Karsten ved også hvilket kæmpe arbejder der ligger bag sådanne en registrering.
En registrering af materiale der har taget mange år at indsamle, dels med gennemgang af hundredvis af auktionskataloger samt registrering af objekter fra udstillinger både i ind-og udland m.m.
Hele denne fantastiske registrering stiller Karsten Jensen nu kvit og frit til rådighed for alle, og djursfilateli.dk er meget glade for, at vi som de første har fået lov til at offentliggøre dette fantastiske værk.
Karsten Jensen har tidligere også lavet en registrering over ”Danske frimærkefrankerede forsendelser til og fra udlandet 1851 – 1915”, og da Karsten jo er af den opfattelse, at viden det er noget man deler med andre, så det kommer så mange som muligt til gavn og glæde, så er denne registrering også lagt ud, så den er frit tilgængelig for alle.

”De danske skillingsmærkers største enheder” kan hentes her  (filen fylder 76,9 GB)

”Danske frimærkefrankerede forsendelser til og fra udlandet 1851 – 1915” kan hentes her (filen fylder 11,2GB)

Lørdag eftermiddag havde to ting på programmet.
Første halvdel blev brugt på dagens temaet som var ”Påtegninger på forsendelser”, og her var det Søren Chr. Jensen der stor for visningen af og styrede debatten om de indsendte skanninger af forsendelser med div. påtegninger.

Efter en kort kaffepause overtog Otto Kjærgaard podiet for at fortælle ”Ivigtut og censuren til/fra Grønland under 2.  Verdenskrig”

Så som du kan se, så var det igen en meget spændende dag på Djurslands Filatelistiske Højskole.

Om Erik Sørensen

Se også

Hvad er frimærker værd?

På en Facebook side – Samler du på frimærker – har der været en længere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED