På Højskole trods sol fra en skyfri himmel.

I lørdags havde mange trodset det at solen skinnede fra en skyfri himmel, og var alligevel mødt ind til en spændende dag på Djurslands Fatalistiske Højskole, for at høre to meget veloplagte foredragsholdere.
Lørdag formiddag var det Leif Ørndorf fra Odder der leverede et meget interessant foredrag, om en af dansk filatelis helt store personligheder A. G. Hagemann. I sit foredrag kom Leif hele vejen rundt om denne store personlighed, der igennem sin forskning og sine bogudgivelser har sat et kæmpe fingeraftryk indenfor dansk filateli.

Efter frokost overtog Peter Skov Nielsen fra Vejle der ud fra sit eksponat “Vejle Posthistorie” leverede et spændende foredrag. Ligesom Leif kom Peter også langt omkring med sit foredrag.

Så alt i alt var det en rigtig god dag, for dem der havde valgt at bruge lørdagen på at høre om nogle spændende samlinger og samleområder.

Husk også at Djurslands Filatelistiske Højskole er på banen med “Posthistorisk Skole” lørdag den 21. maj.
En dag hvor vi igen får besøg af John Buur Christiansen, Niels Erik Thunbo Pedersen og Ole Maintz. En dag der vil blive offentliggjort mere om her på hjemmesiden inden for de nærmeste dage.

af Erik Sørensen

Om Erik Sørensen

Se også

Generalforsamling i DFS og DFH

I går den 22. april 2024 blev der afholdt generalforsamling i Djurslands Filatelistiske Selskab (DFS) …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED