Glædelig jul fra djursfilateli og Djurslands Filatelistiske Højskole

Kære Højskole/frimærke venner

Djursfilateli og Djurslands Filatelistiske Højskole vil hermed ønske dig og din familie en glædelig jul og et godt nytår, og tak for året der snart rinder ud.

En særlig tak skal lyde til dig, der trofast og på trods af corona krise, har støttet op om Djurslands Filatelistiske Højskole, ligesom der også skal lyde en tak til dig, der i 2021 var medvirkende til, at vi efter utallige udsættelser endelig kunde afvikle DJURS 2021 udstillingen i Hornslet.

Uden din opbakning til både Djurslands Filatelistiske Højskole og DJURS 2021, ville det ikke havde være muligt at gennemfører nogle af delene.

Med hensyn til Djurslands Filatelistiske Højskolen og Dansk Posthistorisk Selskabs ”Posthistorisk Skole” den 15. januar 2022, vil der i mellem jul og nytår eller en af de første dage i det nye år blive meldt ud, om arrangementet kan gennemføres på den fastsatte dato.

Med ønske om at 2022 må blive et bedre år for vores dejlige hobby, så vi både kan komme på Højskole og ikke mindst også få mulighed for at afvikle Dansk Posthistorisk Selskabs jubilæumsudstilling POST ´22 i Hornslet Hallen, vil vi endnu en gang ønske dig og din familie en glædelig jul og et godt nytår.

På vegne af Djurslands Filatelistiske Højskole

Erik Sørensen.


Om Erik Sørensen

Se også

Du kan stadig nå at udstille på “Philos 2023”

Holstebro Filatelistklub’s 90 års Jubilæums-Klubudstilling  ”Philos 2023”. Kære Filatelist-kollegerI weekenden d. 7.-8. oktober 2023 afholder …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: © 2009 - 2021 │ DJURSFILATELI.DK │ ALL RIGHTS RESERVED